Brugervilkår

Last updated 1. april 2022

Patientvilkår

Privatlivspolitik

  • Eyr giver dig mulighed for nemt at booke, udføre og betale for sundhedstjenester på din mobil. Sundhedstjenesterne leveres direkte via videosamtale og chat med læger, som er tilknyttet Eyr-platformen. Via Eyr kan du også bestille enkle sundhedstjenester såsom receptpligtige vacciner.
  • Eyr-appen leveres af Eyr Medical AS. Sundhedsudbyder Eyr Medical Denmark ApS har medicinsk ansvar for sundhedstjenesterne.
  • Eyr er ikke beregnet til nødsituationer. Ring 112 i Danmark og resten af Europa ved akutte medicinske behov.
  • For at bruge Eyr skal du være fyldt 16 år. Personer under 16 år kan bruge Eyr via deres forældres eller værgers brugerkonto. Lægen vil derefter oprette en separat journal for den mindreårige.
  • Kontiene er personligt knyttet til hver enkelt bruger. Som bruger er du selv ansvarlig for at levere korrekte og opdaterede personoplysninger.
  • Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med persondataloven og den gældende norm for informationssikkerhed inden for sundhedssektoren. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.
  • Overtrædelse af disse vilkår vil resultere i en midlertidig lukning eller permanent sletning af din brugerkonto. Du vil blive informeret på forhånd om enhver lukning eller sletning. Efter sletning af din brugerkonto vil dine personoplysninger stadig blive opbevaret i patientjournalen til din læge i overensstemmelse med § 25 i lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed.
  • Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os på privacy@eyr.md. Eyr Medical Denmark ApS (CVR: 39976633), Ole Maaløes Vej 3, 2200 København N.